

Meleklerle Büyülü, Sıcak Bir Yılbaşı
“VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW”
Yılbaşı gecesi yine CNBC-e ve e2
Ekranlarını Isıtacak...
31 Aralık gecesi CNBC-e’de birbirinden güzel meleklerin gösterisiyle renklenecek bir yılbaşı gecesine hazırlıklı olun! Victoria’s Secret’ın seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi bu sene R&B müzisyeni Usher’ın da katılımıyla çok daha renkli, çok daha eğlenceli olacak.
Victoria’s Secret’ın seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi, soğuk yılbaşı gecesinde izleyenlerin içini ısıtacak. Dünyanın en prestijli defilesi yeni yılın ilk dakikalarında, saat gece yarısını gösterdiğinde her sene olduğu gibi bu yıl da CNBC-e’de... Unutulmayacak bu showu CNBC-e’den sonra saat 01:00’de e2’den de izleyebilirsiniz. Victoria’s Secret firmasının “Melekler” adıyla anılan ve profesyonel modellerden oluşan özel ekibi ilginç kostümler ve devasa dekorlar eşliğinde bu yılbaşında da milyonlarca dolar değerinde unutulmayacak bir sahne şovu sunacak.
Cazibeye Dönüş!
Her sene merakla beklenen ve her defasında olay yaratan şovun bu yılki teması “Cazibeye Dönüş”. Şovun kapanışında ünlü R&B müzisyeni Usher, vereceği muhteşem konserle herkesi ayağa kaldıracak. 2009 yılınız melekler eşliğinde geçsin.
Melekler Sizi Çağırıyor!
Melekler sizi, 31 Aralık Pazartesi gecesi CNBC-e ve e2 ekranlarında yeni yıla birlikte girmeye çağırıyor…
Meleklerin kimlikleri: 35 mankenin görev aldığı defilede yaklaşık 68 parça tanıtıldı. Marka, bu yıl koleksiyonu hazırlarken savaşçı kadınlardan ilham aldı.Bu göz kamaştırıcı gecede birbirinden ilginç kostümlerle podyumda boy gösterecek modeller arasında Heidi Klum, Alessandro Ambrosio, Selita Ebanks, Miranda Kerr, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Doutzen Kroes ve Marisa Miller yer alacak.
Ünlü konuklar: Her sene unutulmaz bir eğlence sunan Victoria’s Secret Fashion Show, ünlülerin de gözdesi. Tıpkı Grammy ya da Oscar Ödül Törenleri gibi sayısız ünlü sırf bu etkinlik için özel olarak hazırlanıp seyirciler arasında yerlerini alıyor. Bu senenin gözde davetlileri arasında Paris Hilton, P. Diddy, Gwyneth Paltrow, Martha Stewart ve Kim Kardashian gibi ünlüler yer aldı.
Gecenin en şanslı erkeği Usher: Miami’de gerçekleştirilen defilenin kapanışında unutulmaz bir konser veren R&B müzisyeni Usher, tüm konukları ayağa kaldırdı. Victoria’s Secret’ın meleklerinin, konser sırasında Usher’a dev sahnede eşlik etmesiyle şov daha da ilginç bir hal aldı. Gösteriyi meleklerle çevrili şekilde sürdüren Usher, gecenin en şanslı adamıydı.
Defilenin yıldızı 5 milyon dolarlık sütyen: Bu sene melekler çeşitli temalarda, önceki gösterilerini gölgede bırakacak kostümler sergileyecek. Senenin en ilgi çekici tasarımı ise tam beş milyon dolara mal olan, tamamı elmas ve yakutla kaplı olan sütyen. Mücevher uzmanı Martin Katz tarafından hazırlanan “Fantezi Sütyen”i sergileme şerefine erişen manken Adriana Lima oldu. Bu göz kamaştırıcı sütyen, yakında firmanın kataloğunda satışa çıkacak.
Victoria’s Secret Fashion Show
