Yayın Akışı

   Social Bookmarks    
Yayın Akışı
Kanal Listesi
Yayın Akışı Duyurular
Köşe Yazıları
Sinemalardan seçmeler
Yayın Akışı Haberler
Reklamlar

Dünyayı Yönetenler izle, Dünyayı Yönetenler online izle, Dünyayı Yönetenler canlı izle
Dünyayı Yönetenler
Dünyayı Yönetenler


Tarih: 2009-02-20 TV : NTV Saat: 19:30Tür:Yaşam


İpek Cem ile Dünyayı Yönetenler
Türk İş Adamı Tuncay Özilhan’dan Türkiye için Önemli Değerlendirmeler

Dünyayı Yönetenler’de İpek Cem, birbirinden farklı ve herbiri kendi alanında otorite olan global liderlerle dünya ve Türkiye gündemini görüşmeye devam ediyor. Cem’in bu haftaki konuğu; başarılı Türk iş adamı Tuncay Özilhan.

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan ve 30 yılı aşkın süredir Türk iş dünyasında önemli başarılara imza atan Tuncay Özilhan küresel mali krize rağmen tarım alanında  yaptığı  yatırımlarla dikkat çekiyor.

2001 yılında Türkiye ekonomik krizle boğuşurken  Tüsiad Başkanlığı yapan Özilhan, programın bu bölümünde Davos izlenimlerini, ekonomik krizde gelinen son noktayı, IMF ile devam eden müzakereleri, yerel seçimlerden iş dünyasının beklentilerini ve Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na neden neden sıcak baktığını İpek Cem’e anlatacak.

İşte bu özel ropörtajdan önemli satır başları:
"İŞ ADAMIYLA SİYASETÇİNİN BEYNİNİN KİMYASI FARKLI. BU YÜZDEN SİYASETÇİLERİN SANAYİCİYLE, ÜRETİCİYLE DAHA SIKI TEMAS HALİNDE OLMASI GEREKİR."

"ŞU SEÇİM BİR AN EVVEL BİTSE DE TÜRKİYE EKONOMİYE, AŞA, İŞE, İNSANLARI MUTLU EDECEK ÇALIŞMALARA YÖNELSE."

"2009’DA HÜKÜMETİN %4’LÜK BÜYÜME  RAKAMINA ULAŞMASI MÜMKÜN DEĞİL, %1’LER CİVARINDA DA BÜYÜRSEK ÖPÜP BAŞIMIZA KOYALIM."

"TÜRK İŞ DÜNYASI IMF İLE ANLAŞMANIN TÜRKİYE’YE GÜVEN DUYGUSUNU GETİRECEĞİNE İNANIYOR." 

"10 SENE İÇİNDE AŞAĞI YUKARI 500 MİLYON DOLARA YAKIN YATIRIM YAPACAĞIZ."
Yayın Günü : 20 Şubat Cuma
Yayın Saati : 19:30
 

Künye :

İpek Cem


Canlı TV izlemek için tıklayın


Reklam : Arşiv : TV Programları : Sinema : Dizi : Forum
Copyright Mai Yazılım © 2005-2009 Tüm Hakları Mai Yazılım'a aittir
Yayın Akışı