Yayın Akışı

   Social Bookmarks    
Yayın Akışı
Kanal Listesi
Yayın Akışı Duyurular
Köşe Yazıları
Sinemalardan seçmeler
Yayın Akışı Haberler
Reklamlar

Sağduyu izle, Sağduyu online izle, Sağduyu canlı izle
Sağduyu
Sağduyu


Tarih: 2009-03-15 TV : TV8 Saat: 13:15Tür:Tartışma


Programda Ekonomik Kriz ve İşsizlik Masaya Yatırılıyor…

SAĞDUYU

Türkiye’nin büyük kabusu işsizlik… 3 milyon kişi resmi işsiz olarak görünüyor. 3 Milyona yakın da iş bulmaktan umudunu kesmiş insan var. İşsizlerin %17.5’ini oluşturan 524 bin kişinin kriz döneminde işini kaybettiği anlaşıldı. Genç nüfusta işsizlik oranı ise ürkütücü şekilde 4 puana yakın arttı %24 oldu. Yani her 4 gençten biri işsiz dolaşıyor. 3 tezgahtan biri Şubat ayında kapandı.

Hükümet sanayide acil kriz tedbirlerini peş peşe alıyor. Dolar, Euro rayından çıktı, tutulamıyor. Sağduyu’da bu hafta ekonomik kriz ve işsizlik masaya yatırılıyor.

Programa kriz ve işsizliğin en çok etkilendiği iki kesimin temsilcileri konuk oluyor. Türkiye Hak – İş Konfederasyonu Genel Başkanı Salim Uslu ve Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Sedat Yazıcıoğlu’nun sorularını yanıtlıyor.


tv8 Ankara Temsilcisi Sedat Yazıcıoğlu’nun sunduğu Sağduyu, 15 Mart Pazar günü saat 13:15’de tv8’de.
YAYIN TARİHİ   : 15 Mart Pazar
YAYIN SAATİ   : 13:15 

Künye :

HAZIRLAYIP SUNAN : Sedat Yazıcıoğlu


Canlı TV izlemek için tıklayın


Reklam : Arşiv : TV Programları : Sinema : Dizi : Forum
Copyright Mai Yazılım © 2005-2009 Tüm Hakları Mai Yazılım'a aittir
Yayın Akışı