

BEDİRHAN GÖKÇE VE BİLGE SERDEM’LE HER DEM’DE…
Hafta sonlarının sevilen programı Serdem’le Her Dem evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Yaşamın her anının, her deminin doyasıya paylaşıldığı Serdem’le Her Dem’de bugün okuduğu şiirlerle yüreklerde taht kuran Bedirhan Gökçe ve halk müziğinin yeni seslerinden Bilge konuk oluyor.
Serdem’le Her Dem’e bu hafta Bedirhan Gökçe ve Bilge konuk olacak. Bedirhan Gökçe’nin okuyacağı birbirinden güzel şiirler ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken, Bilge’nin okuyacağı birbirinden güzel halk müziği eserleri kulakların pasını silecek. Serdem Coşkun, her hafta sonu birbirinden değerli konuklarıyla şarkılar, türküler ve birbirinden ilgi çekici konularıyla haftanın yorgunluğunu üzerinizden alıyor.
Asker mektuplarının okunduğu, gurbet şiirlerinin dile geldiği, yaşanmış hayat hikayelerinin anlatıldığı, şarkılarla, türkülerle örülü keyifli bir hafta sonu Serdem’le Her Dem’de. Hafta sonlarının sevilen programı Serdem’le Her Dem’de şarkılar hem ayrılanlar hem de kavuşanlar için söylenecek.
Canlı yayınla ekrana gelen Serdem’le Her Dem Cumartesi ve Pazar 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.
