

DEMOKRASİYE KOMPLO PLANI İskele Sancak’TA
İrticayla mücadele eylem planının orijinalinin ortaya çıkması Türkiyeyi yeni bir sınavın eşiğine getirdi. Erhan Çelik’le İskele Sancak’ta bu hafta, Türkiye’nin verdiği demokrasi sınavı masaya yatırılacak. Programa gündemi değerlendirmek üzere Emekli Tuğgeneral Nejat Eslen, Emekli Askeri Hakim Ahmet Cengiz Tangören, Star Gazetesi Yazarı Ergun Babahan ve Milliyet Gazetesi Yazarı Derya Sazak konuk olacak.
Türkiye bu kez demokrasi sınavından geçebilecek mi? Bu sorunun cevabı uzman konukların katıldığı Erhan Çelikle İskele Sancakta aranıyor. Ordu içinde cuntacı bir grup var mı? PKKnın Dağlıca ve Aktütün baskınları bu cuntacı grubun bilgisi dahilinde mi gerçekleşti? Belgenin fotokopisini "Kağıt parçası" olarak nitelendiren Genelkurmay Başkanı şimdi ne yapacak? Orijinal belge için ne diyecek? Erhan Çelik soracak, birbirinden deneyimli uzman konuklar İskele Sancak’ta cevap verecek. Kahvenizi hazırlayın ve uykusuz bir geceye hazır olun! Türkiyenin demokrasi platformu Erhan Çelikle İskele Sancak’ta gündem enine boyuna tartışılıyor. Erhan Çelik’le İskele Sancak, Cuma akşamı saat 23: 00’da Kanal 7’de!
Türkiye’nin demokrasi platformu Erhan Çelik’le İskele Sancak’ta gündeme damgasını vuran konular ve tartışmalar ekranların tartışma klasiğinde masaya yatırılıyor. İskele Sancak, Cuma akşamı saat 23: 00’da Kanal 7’de.
Sunan:Erhan Çelik
