

“Yaşamdan Dakikalar”ın bu haftaki konukları; operamızın üç tenoru Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk, Aykut Çınar
Yaşamın en güzel dakikalarını sıcacık sohbetler eşliğinde, dostlarla paylaşmak için 7 Mart Pazar günü atv’de “YAŞAMDAN DAKİKALAR”da buluşalım!
YAŞAMDAN DAKİKALAR
İstanbul’u çok iyi soluyan, günlük hayatı, sokakları ya da konser salonlarını, hayatın kültür sanat duraklarını alıntılarla, öykülerle, kimi zaman mizahi bir dille ekranlara getiren, bol şiirle, kitapla, müzikle ve mini filmlerle dolu “Yaşamdan Dakikalar” tadına doyulmayacak bir programla daha karşınızda!
Hıncal Uluç, Haşmet Babaoğlu, Sunay Akın ve Nebil Özgentürk’le “Yaşamdan Dakikalar”, güçlü sesler eşliğinde söylenecek napolitenler ve türkülerle geliyor bu hafta ekranlara. Operamızın Üç Tenor’u Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk, Aykut Çınar’a klarnet sanatçısı Orçun Civelek ve piyanist Esra Poyrazoğlu eşlik ediyor.
Haşmet Babaoğlu’ nun izlediği “Nine” filmi, Zülfü Livaneli’nin yeni filmi “Veda” , İstanbul Devlet Tiyatroları oyunlarından “Vahşet Tanrısı” ve yeni açılan Muhsin Ertuğrul Sahnesi de programın konuları arasında yer alıyor.
Musa Kart’ın kadınlar günü için hazırladığı “8 Mart’tan Sonra” adlı çizgi film de izleyicilerle buluşuyor.
HER HAFTA “KAMPÜSTEN YAŞAMDAN DAKİKALAR MASASINA”!
Artık her hafta Yaşamdan Dakikalar masasında üniversite öğrencilerinin kültür- sanat ya da güncel konulara yönelik soruları cevaplanıyor. Bu hafta mikrofon, Kültür Üniversitesi öğrencilerine uzatılıyor.
