Yayın Akışı Forumları  

Geri git   Yayın Akışı Forumları > Genel > Genel Sohbet
Connect with Facebook

Genel Sohbet Yayın akışı forumlarında genel sohbet ortamını bu forumda gerçekleştirebilirsiniz


Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-04-2008, 07:35 PM
mtabur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Administrator
 
Üyelik tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 245
Standart çin arabaları görücüye çıktı

Çinli Chery'ler görücüye çıktı
Mahir VARLI/ANTALYA, (DHA)

çin arabaları görücüye çıktı
TEKNOLOJİSİ Alman, dizaynı İtalyan, üretimi ise Çin tarafından yapılan Chery marka otomobiller, Antalya'da satışa sunuldu.

Fiyatların 20 bin 500 YTL'den başlaması, meraklısını üzdü, satıcısını rahatlattı. Yetkili satıcı Mesut Yıldızlı, fiyat konusundaki iddialı model QQ'nun yıl sonunda geleceğini açıkladı.

Çin devlet yapımı otomobil Chery, Türkiye'de ilk kez görücüye Antalya'da çıktı. Aspendos Bulvarı'nda açılan Chery Plaza'da mevcut olan araçların 20 bin 500 YTL'den başlıyor olması diğer otomobil satıcılarını rahatlattı. Chery Yetkili Satıcısı Mesut Yıldızlı, şu an plazada Alia ve Tipso modelleri bulunduğunu, 6 yeni modelin daha geleceğini söyledi. Yıldızlı, yıl sonuna doğru satışa sunacakları QQ modelinin 10 bin dolardan satılacağını belirtti.

Şu an otomobilleri meraklıların görmesi için teşhir ettiklerini söyleyen Yıldızlı, teknik ekibin eğitimini tamamlamasının ardından satışa başlayacaklarını kaydetti.

çin arabaları görücüye çıktı
Şubat ayının 15'inden itibaren Chery marka otomobilleri isteyenlerin alabileceğini belirten Yıldızlı, araçların çarpma testlerinde 5 yıldız aldığını söyledi. Mesut Yıldızlı, şöyle devam etti:

“Bu araçlar, Çin devleti tarafından üretiliyor. Teknolojisi Alman. Dizaynı ise İtalyan Prifarino firmasına ait. Elektrik aksamı ise Bosch. Çin'de üretildiği için bu aracın güvensiz olduğunu düşünenlere Mercedes'in bile artık Çin'de üretildiğini söylemek istiyorum. Ayrıca Chery marka araçların üretildiği fabrika Fiat Linea için motor üreteceği gibi Chrystler için 400 bin araç imal etme anlaşması sağlamış durumda. Hangi kalitede üretim yapıldığını düşünün.”

Antalya'nın Türkiye'nin binek oto pazarının yüzde 10'una hitap ettiğini belirten Yıldızlı, “Distribütör firma, ilk yıl için 5 bin araç ithal edecek. Biz de Antalya olarak 500 adet satmayı amaçlıyoruz. Bir sonraki yıl için hedefemiz ise yılda 1250 otomobil” diye konuştu.

Çin arabası almak isteyenler antalyadaki firma ile irtibata geçebilirler.
__________________
Yayın Akışı
Alıntı ile Cevapla
Reklamlar
Cevapla


Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 aylık Efe görücüye çıktı Magazin Magazin Haberleri 0 04-14-2009 02:30 AM
At arabaları şiirler Şiirler Karışık 0 02-21-2009 01:30 AM
Devrim Arabaları Cafe31 Film Özetleri 0 11-06-2008 07:02 PM
Dantel' görücüye çıktı handan Magazin Haberleri 0 10-29-2008 09:34 AM
A.R.O.G.’un 4 tanıtım filmi görücüye çıktı handan Magazin Haberleri 0 10-12-2008 02:17 PM


Şu Anki Saat: 12:46 AM


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
Yayın Akışı
Advertisement System V2.6 By Yayın Akışı