Saner "İnce" Ayar!!! Hülya Avşar'a Show Genel Müdüründen tepki!!! Cengiz Semercioğlu, Hülya Avşar�la Show TV Pazar günleri öğle kuşağında yer alan Pazar Sürprizi programının muhabirlerinden Seyhan Erdağ�la olan tartışmasını sordu. Bakın Saner nasıl Ayar verdi?

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, dün gece ekrandaydı!.. Show TV, 2006 yılını da birinci kanal olarak kapattı!..
Ve Show TV'nin başarılı Genel Müdürü Saner Ayar dün Habertürk'te Full Ekran'da Cengiz Semercioğlu'nun konuğuydu!..
Rahatlığıyla, konulara hakimiyetiyle dikkati çeken Saner Ayar'ın medya çalışanları için çok çok önemli sözleri vardı!..
Aslında, Ayar bir sürü önemli konudan bahsetti!.. Ama takım oyunu oynamakla ilgili becerisi, Semercioğlu'nun ilginç bir konuya değinmesiyle ortaya çıktı. Cengiz Semercioğlu, Hülya Avşar'la Show TV Pazar günleri öğle kuşağında yer alan Pazar Sürprizi programının önemli muhabirlerinden Seyhan Erdağ'la olan tartışmasını sordu.
Saner Ayar, bu konuda da oldukça kibardı. Öncelikle Hülya Avşar'a olan sevgi ve saygısından söz etti. Ancak ardından, en önemli ve merak edilen konuya değindi: "Hülya Hanım bir anlık kızgınlıkla arkadaşımızı yöneticilerine şikayet edeceğini söylemiş. Keşke beni arasaydı. Gerekli cevabı alırdı. Bizim her çalışanımız değerlidir"
Bu son yıllarda medyanın hem emekçilerinin, hem üst düzey çalışanlarının, hem alt düzey çalışanlarının hem de en başarılı dahi olanların duymaya alışık olmadığı sözlerdi.
Dün saat geç olmasına rağmen medyanın bütün ileri gelenleri birbirini arayarak "Saner Ayar'ı duydun mu? Demek ki hala böyle yöneticiler var. Show TV zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizse de zirveden düşmemesinin özü bu" demekten kendilerini alamadılar!