çok yanlıs.istedğın kadar çalıs yeteneklı ol kımse sana sponsor olmuyor.çunku bu ulke buna hazırlıklı değil.paran varsa hersey yapıyorlar sana..
çok yanlıs.istedğın kadar çalıs yeteneklı ol kımse sana sponsor olmuyor.çunku bu ulke buna hazırlıklı değil.paran varsa hersey yapıyorlar sana..
yetenekli isen başarırsın gürhan ısrar etme. rica ediyorum bu konuda daha fazla diretme. senin elini mutlaka bir tutan olur, çalışkan ve başarılıysan çalışıp azmettikten sonra yaparsın. milli atletimiz Elvan nasıl Başbakanımız Recep Tahip Erdoğan tarafından dünyanın diyer tarafından alınıp gelindi.
bunun çok örneği var amerika adına yarışan sporcuların çoğu amerikan değil. bunu farkettinmi? yeteneklerinden dolayı amerika ellerinden tutmuş. her neyse sen beni anladın gürhan.
Hocam söylediklerinizin, daha doğrusu neden olmamız gerektiği yerde değilizin cevabı, önceki yazınızda.Bugün hala konservatuara gidip sanatın herhangi bi dalıyla ilgilenmek isteyen ,sporcu olup sporun herhangi bi dalıyla ilgilenmek istediğinde verilen cevap; önce öğretmenlik, mühendisli,k tıp vs. oku (işimiz garanti ya!)sonra sporda yaparsın, sanat da..Öğrenci velileriniz bile sporla ilgilenmeyi zaman kaybı olarak görüyorsa başarı nasıl beklensin...![]()
aslında doğru seda.bunu başlıca sebebi ne?ekonomık durum.benım demek ıstedığım bu.ekonomı ya da gelecek kaygısı yoksa spor düşünülüyor.bir diğer konuda her yerde olduğu gibi sporda da ne kadar başarılı olursan ol torpil gerekiyor.(istisnalar hariç...)
Buna katılmıyorum. Artık aileler çocuklarını ya topçu ya popçu olması için özel kurslara gönderiyorlar.
Sporu sadece bir meslek dalı olarak görmeyip, hayatın bir parçası olarak bakmakta fayda var. Meslek olarak yapanlar zaten üzerine gerektiği kadar düşüyorlar, ama bizler de en azından sağlığımızı korumak adına mümkün olduğunca spora ilgi ve alaka göstermeliyiz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Toplum olarak, her bir birey bazında spora gereken önemi verdiğimiz zaman uluslararası alanlarda başarılar da bunu takip edecektir.
evet herşeyden önemlisi destek olunması ve inanılması gerekiliyor.Sadece sporda değil tüm branşlarda avrupadan daha zeki ve başarılı olduğumuz bir gerçektir.Ama önemsenilmiyor o başka..
desteksız guc olmaz...
buse hanım sponsorlugun artık (bakın artık dıyorum) sporcunun basarısıyla ınanın kı hıc bır alakası yok...yaklasık 1,5 ay once hulya avsarın aksam ustu yayınlanan prograızlıyodum..ve hulya avsar programına erkek bır tenıscıyı cıkardı..Istanbul Enka klubunun bır numaralı sporcusu ve dunya sıralamasında su anda 342 . mıs ..tennısle ugrasan arkadslarım bu dedıklerımı cok ıyı anlıyyacaklardır...bu tenıscı arkadsımın adı zannedıyorumkı orcundu.yanlıs hatırlamıyorsam. orcun arkadssımız bu basarılarının devamı ıcın acıl bır sponsora ıhtıyacı oldugunu sabancıya , koça , dogus holdıng ve bunun gıbı turkıyede bu ısın altına elını koyabılecek butun ınsanlarla gorustugunu ama herkesın onu basarısından dolayı tebrık edıp gonderdıklerını bırdaha da cevap gelmedıgını soylemıstı..ustelık bu fırmalar ıcın ıstenılen mevla hıc bırsey degıl..ayrıca vergıden dusurulmesıne ragmen!!!!! halbukı bayanlarda ıpek senoglu, pemra gıbı ısımler yaratmısken erkekelrdede bır basarıya ımzan atabılecekken gordugunuz gıbı kımse ılgılnemıyor buse hanım...demekkı neymıs bazen basarılı olmak bır ıse yaramıyormus.. ha bırde yazmadan edemıycegım matematık& fızık adlı konudakı butun yazılarınızı fıkırlerınızı takıp ettım ve nıyeyse gurhan beye sureklı ımla hatalarını ve onu anlamadıgınızı yazıp duruyordunuz..bakıyorum sımdı aynı seylerı sız yapıyorsunuz..bızde szı pek anlayamadık acıkca... neyse kısaca ınsan once kendı kendıne tabıkıde basarılı olucak ama bu masrafları karsılaya bılıyosan amenna ama karsılayamıyor ve kımsede elını tasın altına sokmuyorsa ..........!!!!!sen sadece kendıne basarılısın demektır...!!! aslında bu konu bence ulke olarak utanıcagımız bır konu ..cunku bence spora futbola verılen ozen ılgılı alaka dıger sporlarımıza gosterılmıyor...ama en azından sımdılık futboolun yanına bır basketbol bır volleyboulu bır atletızm ı ekledık buda bır basarıı![]()
YA BIDE DAYANAMADIM YAZICAMBUSE KALKMISSIN BIZE AMERIKAYI ORNEK VERIYOSUN YAA!!!! ORDA YASAYAN KIMSENIN GELECEK KAYGISI YOKKI...INSANLAR SPORA NASIL DEGER VERIYORLARSA AYNI SEKILDE SINEMAYA SANATA DEGER VERIYORLAR..ONLAR ICIN BIR FOOTBOOL NEKADAR ONEMLIYSE AYNI SEKILDE JIMNASTIKTE OKADAR ONEMLI!! TEK SORUN BIZIM ULKKEMIZ BISEYLERE FAZLA DEGER VERMIYORLAR ....VE ARDINDA MADDI SIKINTI GELIYOR TABII...VE BUSE HANIM SIZE BIR ORNEK DAHA DUNYA BUZ PATEN 4. MUZ BIR TURK.AMA NE YAZIKKI 5 YIL BOYUNCA KANADA ICIN YARSTI..CUNKU ONLAR ONA BU SPORU YAPMASIA DESTEK OLUYORLARDI..HENUZ 1 YILDIR TURKIYE ADINA YARISIYOR.NEDENIDE GAZETEDE BU KONU HAKKINDA GENIS YER VERILMESI VE DEVLETIMIZIN OLAYA EL ATMASI..YANI BIZ SIMDI HER BASARILI SPORCU ICIN MEDYAYA BASVURUP SONRAMI DEVLETTEN YARDIM BEKLIYCEZ..ZATEN DEVLETIMIZIN BASTAN BOYLE SEYLERLE ILGILENMESI GEREKIYOR... ONUN ICIN KIMSE BOS BOS KONUSMASIN ALLLAH ASKINA