Malatya'da maç sonu
Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Malatyaspor'un maça çok iyi başladığını, ancak sonuçta gülen tarafın Adanaspor olduğunu söyledi.
Futbolcuların gayretinden ve hırsından çok memnun kaldığını belirten Hamzaoğlu, "Adanaspor'la karşılaşmamız benim ilk maçım. İlk maçta galibiyet olmasını çok istiyordum. Takımımız maça çok iyi başladı. Ancak sonucunda gülen taraf Adanaspor oldu. Ben bugün futbolcularımın gayretinden, hırsından son derece memnunum. Bugün burada memnun kalmadığım tek şey skor oldu" dedi.
ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız da, sahadan mutlu ayrıldıklarını belirtti.
Yıldız, "Malatyaspor karşısında aldığımız galibiyet sahadan mutlu ayrılmamıza neden oldu. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Malatyaspor'a da başarılar diliyorum" dedi.
Yıldız, alacakları nedeniyle Malatyaspor'u icraya verdiğinin hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:
"Uzun yıllardır teknik adam olarak görev yapıyorum. Çalıştığım bir çok kulüpte, alacaklarımın tamamını alamadım. Eğer benim alacaklarım nedeniyle Malatyaspor batacaksa, ben tüm mal varlığımı Malatyaspor'a bağışlamaya hazırım."
|